Annons

Carl Stanley: ”Jag blev lurad av en gubbe på Sandra”

Komikern Carl Stanley kommer till Kalmarsalen på lördag.
I det senaste avsnittet av Tombolaintervjun berättar han varför vi aldrig kommer att få se honom i ”Let's Dance”, hur det (kanske) skulle gå till om han bjöd Elisabet Höglund på middag och om den där gången då han blev lurad av en gubbe på Kalmarklubben Sandra.
Humor • Publicerad 16 mars 2022
Ståuppkomikern Carl Stanley kommer till Kalmar med sin soloföreställning ”Akta huet”. Inför showen gästar han Nöjets podcast ”Tombolaintervjun”.
Ståuppkomikern Carl Stanley kommer till Kalmar med sin soloföreställning ”Akta huet”. Inför showen gästar han Nöjets podcast ”Tombolaintervjun”.Foto: Robert Eldrim
”Det är väl egentligen ingen som tycker om dagens ungdom, det har nog aldrig funnits en tid där de över 22 säger ”fan vad goa de är!” om dem som är under 22.”
Carl Stanley, komiker, i Nöjets podcast Tombolaintervjun.

Lyssna på avsnittet nedan – eller i din poddspelare:

Här saknas innehåll

Fakta

Carl Stanley

Ålder: 25 år.

Bor: I Stockholm.

Uppvuxen: I Helsingborg.

Gör: Ståuppkomiker och poddare, driver bland annat ”Tombola podcast” tillsammans med vännen och komikerkollegan Marcus Berggren. Har även medverkat i flera säsonger av ”Parlamentet” samt syns i ståupp-programmet ”Släng dig i brunnen”.

Aktuell: Kommer till Kalmarsalen med soloföreställningen ”Akta huet” på lördag den 19 mars.

Ta del av tidigare tombolaintervjuer:

Frida LindströmSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons