Annons

Britney Spears: Hycklande dokumentärer

Nöje • Publicerad 4 maj 2021
Britney Spears i Las Vegas 2018. Arkivbild.
Britney Spears i Las Vegas 2018. Arkivbild.Foto: Steve Marcus/AP/TT

Tidigare i år fick dokumentären "Framing Britney Spears" människor över hela världen att engagera sig i Britney Spears öde. Men själv verkar hon inte uppskatta livet som dokumentärhuvudperson.

"Så många dokumentärer om mig det här året med andra människors antaganden om mitt liv. Vad ska jag säga, jag är djupt smickrad! De här dokumentärerna är så hycklande. De kritiserar medierna och gör sedan samma sak", lyder ett inlägg på Instagram.

Annons

Flera av hennes följare tvivlar dock på att inlägget är skrivet av popstjärnan själv. Många av dem som kommenterat försvarar dokumentärerna och uppmanar den som har skrivit inlägget att ge tillbaka telefonen till Britney.

"Framing Britney Spears" handlar bland annat om hur världsartisten hamnade i förmyndarskap under sin pappa efter en tid av psykisk ohälsa och om den så kallade Free Britney-rörelsen som kräver att hon själv ska få bestämma över sitt liv. Dokumentären har sedan dess följts av fler.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons