Annons

Bråket blev för mycket för Bianca Ingrosso

Medlemmarna i familjen Wahlgren-Ingrosso är vana vid att visa upp alla sidor av sig själva i tv – men under den nionde säsongen av "Wahlgrens värld" får Bianca Ingrosso nog.
Tv • Publicerad 27 januari 2021
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är aktuella med ytterligare en säsong av "Wahlgrens värld". Arkivbild.
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är aktuella med ytterligare en säsong av "Wahlgrens värld". Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

De är överallt. Pernilla Wahlgrens matlagningsprogram "Yes chef" har precis visats på Discovery plus. I februari dyker hon upp som programledare för SVT:s Melodifestivalen, och deltar därefter i expertpanelen för TV4:s nya helgsatsning "Masked singer Sverige".

– Jag väntar bara på att TV3 ska ringa nu, säger Pernilla Wahlgren och skrattar.

Annons

Bianca Ingrosso syns som jurymedlem i TV4:s "Talang" och har fullt upp på influerarfronten. Nu är det dags för ytterligare en vända av "Wahlgrens värld".

Klippa bort

Under 2016 blev tillståndet "omgiven av kameror" det nya normala för familjen, när den första delen av realityprogrammet började spelas in. Nu har produktionsteamet nästan blivit som en del av familjen.

– Jag brukar driva om det, att jag nästan skulle kunna ha samlag framför dem. Så bekväm är jag med att ha dem i alla faser i mitt liv, säger Bianca Ingrosso.

Familjen är bland annat känd för sin frispråkighet – men även om man heter Bianca Ingrosso kan det bli för mycket. I trailern till den nya säsongen visas ett känslosamt bråk mellan mor och dotter, där Bianca Ingrosso bland annat utropar "jag är inte din dotter längre, du är inte min mamma".

Nu berättar hon att den delen kan strykas ur programmet.

– Jag funderar på om man ska ta bort det, för det var så pass grovt. Det är första gången jag har tagit av mig mikrofonen och bara gått ifrån en inspelning, berättar hon.

Anledningen till att hon vill ta bort klippet är inte på grund av bråket i sig, det har blåst över för länge sedan. Det handlar snarare om en oro för hur följarna ska reagera.

– Det är sådana saker som är jobbiga, när man bråkar om någonting som är lite på ytan, men oerhört privat. Man vill helst inte att någon ska ha åsikter om det i efterhand, för de vet ingenting om det, säger Bianca Ingrosso.

"Visar fel och brister"

Pernilla Wahlgren säger att hon förstår att följare tycker till om privata detaljer från familjens liv, eftersom det trots allt visas på tv.

– Nu var det ett bråk som Bianca tyckte var jobbigt att titta på, då har hon eller jag alltid rätt att säga "det där var för privat, det känns inte rätt". Ska man göra ett sådant här program går det inte att man sitter och mår dåligt efteråt", säger Pernilla Wahlgren.

Annons

Den nya säsongen följer också hur Pernilla Wahlgren köper ny mark för att bygga hus på, skildrar Benjamin Ingrossos födelsedag och flera toppar och dalar i familjens liv.

– Vi visar oss med så många fel och brister, men jag tror att det också är anledningen till framgången. Att vi har varit så transparenta som vi har varit, säger Pernilla Wahlgren.

Om det inte hade varit för pandemin hade Pernilla Wahlgren varit ute på turné just nu med förställningen "Pernilla Wahlgren har hybris". I stället har hon arbetat med flera tv-program.

– Melodifestivalen hade jag inte kunnat göra om jag hade gjort min show, då hade jag stått på scenen då. Men man får ta det negativa med det positiva, säger hon.

Fakta: "Wahlgrens värld"

"Wahlgrens värld" följer flera medlemmar ur familjen Wahlgren-Ingrosso, främst Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso.

Den första säsongen hade premiär 2016.

Nu är det dags för den nionde säsongen av serien, som har premiär den 28 januari på Discovery plus.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons