Annons

Arvingarna gör ny krogshow

Musik • Publicerad 1 mars 2022
Arvingarna har fått mersmak efter den hyllade jubileumsshowen "I takt med tiden". I höst är det premiär för bandets nya krogshow "I love Arvingarna". Pressbild.
Arvingarna har fått mersmak efter den hyllade jubileumsshowen "I takt med tiden". I höst är det premiär för bandets nya krogshow "I love Arvingarna". Pressbild.Foto: Emelie Lager/Wereckipr

Älskar du Arvingarna? I sådana fall är "I love Arvingarna" troligtvis den perfekta krogshowen. Bandets nya show är en nostalgisk föreställning sedd just ur fansens perspektiv. Krogshowen är en musikalisk resa från tonårsrummet med idolaffischer och signerade vinylskivor, till somriga dansbanor, konserter och minnen för livet.

"I tidigare shower har vi fokuserat på våra egna minnen och sett tillbaka på våra karriärer utifrån vad vi minns och har upplevt. Nu är det dags att äntligen få uppleva det ur fansens perspektiv", säger Casper Janebrink i ett pressmeddelande.

Han och resten av medlemmarna i bandet får i showen förstärkning på scenen av blås, saxofon, slagverk och sång. "I love Arvingarna" regisseras av Hans Marklund och har premiär på Kajskjul 8 i Göteborg den 16 september och spelas fram till och med den 17 december. Sammanlagt blir det 30 föreställningar under spelperioden.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons