Annons

Ann Westin och Johan Glans på julturné

Humor • Publicerad 14 september 2021
Ann Westin och Johan Glans är två av komikerna som åker på turné med föreställningen "Humorkalaset Christmas". Pressbild
Ann Westin och Johan Glans är två av komikerna som åker på turné med föreställningen "Humorkalaset Christmas". PressbildFoto: Humorkalaset/TT

Johan Glans, Ann Westin, Karsten Torebjer och Christoffer Nyqvist är några av de komiker som åker på julturné med standupföreställningen "Humorkalaset Christmas" senare i år.

Lund, Göteborg, Jönköping och Stockholm är några av de 13 städer som som får besök av föreställningen som spelar från slutet av november till mitten av december.

Annons

"Det känns superkul att vi har kunnat samla humoreliten i Sveriges roligaste julshow! För första gången står de här fyra komikerna på samma scen. Det ska bli jättehärligt att få fira in julen med ett skratt" säger Jonas Kahnlund, producent för Humorkalaset Christmas, i ett pressmeddelande.

Turnéplan Humorkalaset Christmas

25/11 Lunds Stadsteater, Lund

26/11 Clarion Hotell & Congress Malmö Live, Malmö

27/11 Lorensbergsteatern, Göteborg

28/11 Kalmarsalen, Kalmar

8/12 China Teatern, Stockholm

9/12 Konserthusteatern, Karlskrona

10/12 The Tivoli, Helsingborg

11/12 Flygeln, Norrköping

12/12 Kulturhuset SPIRA, Jönköping

15/12 Halmstads Teater, Halmstad

16/12 Växjö Konserthus, Växjö

17/12 Linköping Konsert & Kongress, Linköping

18/12 Hjalmar Bergman Teatern, Örebro

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons