GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Amason på turné i vinter

Musik • Publicerad 15 september 2021
Gruppen Amason fick priset för Årets alternativa pop under Grammisgalan 2020. Nu ska de turnera. Arkivbild.
Gruppen Amason fick priset för Årets alternativa pop under Grammisgalan 2020. Nu ska de turnera. Arkivbild.
Foto: Christine Olsson/TT

Bandet Amason ger sig ut på turné, inför släppet av den kommande skivan "Galaxy II". Sammanlagt blir det fem speltillfällen, med start i Göteborg den 6 december.

Amason har kammat hem två Grammis för Årets album 2016 och Årets alternativa pop 2020, varit P3 Guld-nominerade och har agerat husband i tv-programmet "På spåret". Bandet består av Amanda Bergman, Gustav Ejstes, Pontus Winnberg, Petter Winnberg och Nils Törnqvist.

Förband på spelningarna är Daniel4ever, som består Daniel Boyacioglu, Markus Jägerstedt och Nils Törnqvist – trummisen i Amason.

Turnédatum: 6/12 Göteborg, 7/12 Köpenhamn, 9/12 Oslo, 13/12 Stockholm och 15/12 Uppsala.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.