Christian Kjellvander

Nyheter • Publicerad 25 juli 2005

Det är en nyanserad spelning som Christian Kjellvander bjuder på. Annars skulle man kanske kunna tro att han ensam med sin gitarr blir långtråkig och tjatig, men det är snarare motsatsen.

Rösten skiftar mellan att vara riktigt mörk till att nästan spricka i de ljusaste partierna, ni vet på sådant där Christian Kjellvander-vis. Och gitarren visar sig även den ha flera bottnar, så varför blanda in mer än vad som behövs? Less is more som man brukar säga. Faktum är att Christian Kjellvander är i sitt esse när han sitter ensam på scenen och fokus hamnar på hans två starkaste sidor; rösten och låtarna. Var bland vi hittar två nyskrivna men även klassiska melodier som Portugal och Homeward rolling soldier. Som extranummer väljer Christian Kjellvander till publiken stora förtjusning att spela Log at 25 och det är också den som blir kvällens höjdpunkt.

Victor Johansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.