KFF:s startelva mot Murcia

Första träningsmatchen för KFF i La Manga kommer på onsdag när spanska andraligalaget Murcia står för motståndet.
Nyheter • Publicerad 28 februari 2006
Nanne Bergstrand har truppen klar till onsdagens träningsmatch mot Murcia.
FOTO: MIKAEL JOHANSSON
Nanne Bergstrand har truppen klar till onsdagens träningsmatch mot Murcia. FOTO: MIKAEL JOHANSSONFoto: 

- Vi kommer att använda de två träningsmatcherna vi har här nere till att testa flera spelare, säger KFF-tränaren Nanne Bergstrand, som efter gårdagens sista träningspass avslöjade startelvan.

Mest intressant blir det naturligtvis att följa brassen Ari som spelar för ett kontrakt.

Joachim Lantz skadade sin axel på förmiddagspasset men var med som vanligt på eftermiddagen. Han är dock inte med mot Murcia då Tobias Carlsson tillsammans med Patrik Rosengren bildar mittbackspar.

Anatoli Ponomarev tvingades titta på från sidan på eftermiddagsträningen på grund av att små skor gett honom problem med en nagel.

- Tån har svullnat upp, säger Anatoli, som med hjälp av läkarteamet själv satte en nål i tånageln för att lätta på trycket.

Startelvan: Sasa Sjanic - Niklas Kaldner, Tobias Carlsson, Patrik Rosengren, Mikael Eklund - Mikael Blomberg - Henrik Rydström - Rasmus Elm - Fabio Augusto - Lasse Johansson, Ari da Silva Ferreira.

Matchstart: 16.00.

Barometern-OT direktrapporterar på webben.

Lasse Hansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.