Fokus på matcherna

Med fem veckor kvar till avspark i allsvenskan åker Kalmar FF på måndag till spanska La Manga för en veckas träningsläger.
Nyheter • Publicerad 25 februari 2006

- För a-spelarna kommer det här mer att bli ett matchläger. Vi har en tuff träningsvecka bakom oss efter de två Royal League-matcherna, säger KFF-tränaren Nanne Bergstrand.

På onsdag är motståndet spanska andraligalaget Ciudad de Murcia och på lördag ställs KFF mot ryska Tomsk.

- Det motståndet passar bra med tanke på sommarens aktiviteter, säger Nanne Bergstrand, och tänker på de internationella motståndare som väntar i Intertoto Cup.

Vad är viktigast med årets läger?

- Fokus kommer att ligga på matcherna. Teambildningen är en viktig punkt. Nu kommer vi i väg tillsammans, bor ihop och kommer närmare varandra. Sedan är det förstås viktigt att komma ner och få gräskänslan.

Barometern är på plats i La Manga under hela veckan med rapporter. Missa inte dagliga uppdateringar på vår hemsida www.barometern.se från träningar och matcher.

Lasse Hansson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.