Annons

Vill du sprida ljus och glädje – sök till Kalmarlucian

Tycker du om att sjunga? Vill du vara med och sprida ljus och glädje och få en upplevelse för livet? Sök till Kalmarlucian 2023.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Kalmar • Publicerad 14 september 2023
Vill du vara med i Kalmarlucian eller känner någon som borde söka. Tveka inte att höra av dig med ett mejl till bonus@barometern.se
Vill du vara med i Kalmarlucian eller känner någon som borde söka. Tveka inte att höra av dig med ett mejl till bonus@barometern.se

Kalmarbygdens lucia är inte bara en fin tradition. Den betyder mycket för många. Kalmarlucian och hennes tärnor besöker äldreboenden och sjukhus, arbetsplatser, skolor och föreningar. Nu söker Rädda Barnen och Barometern de som vill vara med i årets Kalmarlucia. Vem som blir lucia avgörs via lottning.

Sångvana från kör eller liknande är ett krav. Mejla till bonus@barometern.se och skriv ned namn, adress, ålder, telefonnummer, mejladress och skola. Berätta lite kort om dina erfarenheter och intressen. Vi behöver din ansökan senast den 10 oktober.

Annons

Vill du vara med? Eller känner du någon som borde söka? Tveka inte att höra av dig.

För mer frågor och information ring: 073-694 7399

Här kan du läsa mer och se klipp från Kalmarlucian 2022

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons