Annons

TV: Ingen inlagd för covid-19 – då firade personalen med dans

På tisdagen fanns ingen covid-19-patient kvar på länets sjukhus, för första gången sedan början av mars. Då firade infektionspersonalen med dans.
KALMAR • Publicerad 2 september 2020
Foto: Region Kalmar län

Klippet, där nio anställda släpper loss i sina masker, delades på Region Kalmar läns Facebook på tisdagen. Regionen betonade att läget kan förändras när som helst, men uppmanade folk att glädjas åt att sommaren inte blev så illa som befarad och att läget just nu är gynnsamt och föreslog: ”Kanske passa på att dansa lite som personalen på infektionskliniken?”

Inlägget med dansen hade på onsdagsmorgonen delats över 500 gånger och många har tagit chansen att ösa beröm över personalen.

Annons

”Vilken fantastisk sjukvårdspersonal vi har, ni är värda all respekt och beundran”, ”Tack för att ni finns som änglar runt omkring i detta avlånga land”, ”Helt fantastiskt! Vilket underbart jobb ni gör” löd några av de dryga 100 kommentarer som strömmat in.

SE DANSEN HÄR:

LÄS MER:

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons