unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tävla med oss och vinn fina priser – visa din bild av Östersjön

I vår artikelserie Östersjön på djupet i Barometern-OT belyser vi Östersjön på ett nytt sätt. Då ger vi dig som läsare chansen också att rikta fokus mot havet – bokstavligen.
Läsarbilderna med Östersjön i fokus har börjat strömma in till Barometern-OT:s redaktion och på taggen #östersjönpådjupet på Instagram.
Läsarbilderna med Östersjön i fokus har börjat strömma in till Barometern-OT:s redaktion och på taggen #östersjönpådjupet på Instagram.

I mars strömmade bilderna in till redaktionen och vi hoppas att många vill fortsätta att skicka in sina vinklar och ögonblick på fototemat Östersjön.

Skicka din bild med Östersjötema kopplat till vattnen utanför länets kust till oss på ostersjon@barometern.se – eller tagga #östersjönpådjupet på Instagram. Berätta gärna något om bilden, när den är tagen och lite om vem du är.

Då är du med och tävlar om fina priser varje månad. Vinnaren får ett presentkort värt 1 000 kronor i valfri centrumhandel i länet och tvåan och trean belönar vi med fyra trisslotter vardera.

Vår jury kommer att djupdyka bland bidragen och ta fram de tre pristagarna, men alla bilder som kommer in visar vi på vår sajt och i urval i tidningen. Vinnarna presenteras i början av varje månad.

Lycka till!

BILDSPEL: Här är är april månads inskickade Östersjöbilder:

Notera att fler bilder kommer in även via taggningen på Instagram under #östersjönpådjupet.

BILDSPEL: Här ser du mars månads inskickade Östersjöbilder:

Notera att fler bilder kommer in även via taggningen på Instagram under #östersjönpådjupet.

ERBJUDANDE:

Inte prenumerant? Här kan du testa Barometern-OT i 3 månader för 30 kronor och bland annat läsa våra reportage kring Österjön.

Läs mer