GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tävla med oss och vinn fina priser – visa din bild av Östersjön

I vår artikelserie Östersjön på djupet i Barometern-OT belyser vi Östersjön på ett nytt sätt. Då ger vi dig som läsare chansen också att rikta fokus mot havet – bokstavligen.
Kalmar län • Publicerad 11 mars 2021 • Uppdaterad 27 juni 2021
Bilderna med Östesjötema fortsätter att strömma in till redaktionen och vi har redan hunnit utse mars och april månads vinnare. Vill du vara med och tävla? Här kan du läsa hur du gör.
Bilderna med Östesjötema fortsätter att strömma in till redaktionen och vi har redan hunnit utse mars och april månads vinnare. Vill du vara med och tävla? Här kan du läsa hur du gör.

Under vintern och våren strömmade bilderna in till redaktionen och vi hoppas att många vill fortsätta att skicka in sina vinklar och ögonblick på fototemat Östersjön.

Skicka din bild med Östersjötema kopplat till vattnen utanför länets kust till oss på ostersjon@barometern.se – eller tagga #östersjönpådjupet på Instagram. Berätta gärna något om bilden, när den är tagen och lite om vem du är.

Då är du med och tävlar om fina priser varje månad. Vinnaren får ett presentkort värt 1 000 kronor i valfri centrumhandel i länet och tvåan och trean belönar vi med fyra trisslotter vardera.

BILDSPEL: Se vinnarbilderna:

Vår jury kommer att djupdyka bland bidragen och ta fram de tre pristagarna, men alla bilder som kommer in visar vi på vår sajt och i urval i tidningen. Vinnarna presenteras i början av varje månad.

Lycka till!

Notera att fler bilder kommer in även via taggningen på Instagram under #östersjönpådjupet.

BILDSPEL: Här är sommarens inskickade Östersjöbilder:

BILDSPEL: Här är maj månads inskickade Östersjöbilder:

BILDSPEL: Här är är april månads inskickade Östersjöbilder:

BILDSPEL: Här ser du mars månads inskickade Östersjöbilder:

ERBJUDANDE:

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.