Sökandet efter mannen avbröts

Polis och hemvärn fortsatte sökandet efter den försvunne 48-åringen i trakterna kring Nygrantorp och Ljungbyån söder om Trekanten på onsdagen.
Kalmar • Publicerad 24 mars 2010
En hemvärnspatrull med spårhunden Athena i spetsen tar sig fram i sökandet efter den försvunne 48-åringen längs med Ljungbyåns strand vid Krankelösa by.
En hemvärnspatrull med spårhunden Athena i spetsen tar sig fram i sökandet efter den försvunne 48-åringen längs med Ljungbyåns strand vid Krankelösa by.Foto: Lars Johansson

Vid 17-tiden på onsdagen avbröts de mer akuta sökinsatserna. Mannen hade fortfarande inte hittats sent på onsdagskvällen. Sannolikheten att hitta mannen vid liv är väldigt liten.

Mannen försvann när han promenerade med sin hund i söndags och anmäldes som försvunnen av anhöriga senare på kvällen. Det finns fortfarande inga heta tips eller spår att gå på i sökandet och polisen misstänker inget brott i samband med försvinnandet.

Per Jakobsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.