GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

QUIZ: Vad kan du om Östersjön? Testa dig själv!

Hur är det med dina kunskaper om Östersjön? Här testar vi dig med vårt specialquiz kopplat till vår artikelserie Östersjön på djupet.
I vårt quiz får du bland annat svara på frågor om sälar, som har blivit en ganska vanlig syn i Östersjön.
I vårt quiz får du bland annat svara på frågor om sälar, som har blivit en ganska vanlig syn i Östersjön.
Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

För att sätta fokus på Östersjöns mående och framtid – och för att visa hur viktigt det är för väldigt många människor både vid kust och i inland – har vi inlett en stor satsning som vi har valt att kalla Östersjön på djupet.

Hela året kommer vår redaktion, med reportrarna Sofia Hedman och Frida Lindström i spetsen att göra dig som läser klokare och mer uppdaterad om läget. De kommer även aktivt att försöka peka på förbättringar, möjligheter och vad du kan göra.

Här bjuder de dig på en liten utmaning längs vägen. Ett quiz. Ett batteri med frågor om Östersjön. Vad kan du? Stanna upp en stund och testa dig själv? Blir det ett bottennapp eller en framgångsvåg?

QUIZ: Här kan du svara på frågorna:

MISSA INTE:

HELA ARTIKELSERIEN:

Här hittar du allt samlat på ett ställe – missa inte vår specialsajt för Östersjön på djupet.

ERBJUDANDE:

Inte prenumerant? Här kan du testa Barometern-OT i 3 månader för 30 kronor och bland annat läsa våra reportage kring Österjön.

Läs mer