Olycka: Grus på vägen - Motorcykel sladdade ner i diket

Kalmar Artikeln publicerades

Klockan 15.30 larmades räddningstjänsten till en olycksplats på Kläckebergavägen, strax norr om Kalmar. Där ska en motorcykel ha fått sladd på den grusig vägen och kört av. När räddningstjänsten anlände till platsen befann sig de två personerna som hade suttit på motorcykeln i diket. Båda två ska ha fått följa med till sjukhus. Skadeläget är oklart.

Vägen ska ha varit avstängd i 20 minuter medan räddningstjänst och polis arbetade. Trafiken ska därefter ha blivit påsläppt och all blåljuspersonal ska ha lämnat platsen strax efter 16.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.