GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Artikelserie i Barometern-OT – det här är Östersjön på djupet

Det är mitt hav. Ditt hav. Vårt hav. I artikelserien Östersjön på djupet har vi på Barometern-OT bestämt oss för att sätta fokus på livet under och över ytan på ett helt nytt sätt.
Kalmar län • Publicerad 11 mars 2021 • Uppdaterad 26 augusti 2021

Det ska handla om miljön och de svåra utmaningarna, men också om möjligheterna och människorna som brinner för frågor kopplade till kust och hav.

Vi vill gärna ha din hjälp. Tipsa oss, berätta vad du vill läsa om eller delta i vår fototävling på temat Östersjön. Vill du veta mer om serien – kika på tv-inslaget här ovan. Där möter du våra reportrar bakom serien.

Sofia Hedman och Frida Lindström är Barometern-OT:s team bakom nya artikelserien Östersjön på djupet.
Sofia Hedman och Frida Lindström är Barometern-OT:s team bakom nya artikelserien Östersjön på djupet.
Foto: Mats Holmertz

Så här når du våra reportrar:

Sofia Hedman 0486–233 74

Frida Lindström 0480–592 19

TV: Så såg det ut när våra Östersjöreportrar dök:

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.