GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

LIVE-TV: 80-talets rugbyspelare blickar tillbaka – möt dem live i vårt uppsnack

Lotta Petersson spelade för Stagg, Jörgen Ohlsson för Kagg. Så blickar de tillbaka på 80-talets matcher.
Kalmar • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 16 november 2022
Härlig rugbynostalgi från 80-talets Kalmar. Du möter två av spelarna som var med då i vår sändning inför torsdagens match.
Härlig rugbynostalgi från 80-talets Kalmar. Du möter två av spelarna som var med då i vår sändning inför torsdagens match.

Vi skriver torsdagen den 25 november i kalendern. En dag som är inringad extra hårt i kalendern. Det är dagen då Stagg ställs mot Kagg i den prestigefyllda och så traditionstyngda skolrugbyn och läktarna fylls i Akea Arena.

Vi på Barometern ger dig ett livesänt uppsnack från Kalmar Sportcenter här, med start klockan 14.30. Då gästar tidigare spelare vår studio där de möter vår programledaren Jonatan Bergöö timmarna innan årets match startar, samtidigt som publiken strömmar in till arenan.

TV: Här ser du uppsnacket:

Ceremonin inför själva matchen startar klockan 16, med tal, intåg och uppvisningar. Matcherna startar 16.45. De sänder vi i samarbete med Jenny Nyströms ES-Mediautbildning. Du hittar livesändningen här:

Här hittar du allt vi har skrivit inför årets match:

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.