GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

LISTOR: Här är de dyraste husen i april – kommun för kommun

Varje dag publicerar vi fastighetsaffärer på vår sajt – och nu ger vi dig även en sammanfattning månadsvis där vi listar de dyraste försäljningarna senaste månaden i vårt spridningsområde.

Det är få saker som lockar till läsning lika mycket som nyheter, reportage och rapportering kring hem och boende. För dig som är extra intresserad av just detta rekommenderar vi ett besök på vår specialsajt för Bostad där vi har samlat det senaste vi har publicerat på temat hus, hem och trädgård.

För dig som vill få löpande rapportering om fastighetsaffärerna i våra nio kommuner från Torsås i söder till Hultsfred i norr får du senaste nytt här.

LISTOR: Så här ser de dyraste försäljningarna senaste månaden:

En mäklare förklarar en ritning över en lägenhet under en visning.
En mäklare förklarar en ritning över en lägenhet under en visning.
Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT

MISSA INTE: Fler reportage om länets bostadsmarknad:

Läs mer