Knivman och misstänkt knark på Högsbydagen

Högsby Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Arkivbild.

Två brott upptäcktes under årets Högsbydagar.

På lördagskvällen vid 21.35 försökte en 42-årig man gå in på festivalområdet. Ordningsvakterna anade oråd och tillkallade polis. Mannen visiterades och polisen hittade flera knivar i mannens fickor.

– Knivarna plockades av honom och han misstänks för brott mot knivlagen genom att bära kniv på offentlig plats, säger Anette Norrsén på polisen i Kalmar.

På fredagskvällen vid 22.20-tiden upptäcktes en person som misstänktes vara narkotikapåverkad. Han fick lämna narkotikaprov och fick därefter fortsätta sin kväll på festivalområdet, berättar Anette Norrsén.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.