Klart: Hon blir ny chef för Kalmarsalen

För ett tag sedan lämnade Tobias Johansson sin roll som verksamhetsansvarig på Kalmarsalen för att jobba som klubbchef i Kalmar HC.
Nu står det klart vem som efterträder honom.
Kalmar • Publicerad 7 juni 2018
Catrin Stighammar blir ny verksamhetschef för Kalmarsalen.
Catrin Stighammar blir ny verksamhetschef för Kalmarsalen.Foto: Pressbild

På torsdagen anställdes Catrin Stighammar som ny verksamhetschef. Hon kommer närmast från Destination Kalmar där hon har jobbat som partneransvarig. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 september 2018.

– Det är med stort fokus och stark glädje jag ser fram emot förtroendet som verksamhetschef. Kalmarsalen är en viktig mötesarena för regionen och med dess flexibilitet och vackra omgivning finns det många möjligheter. Det ska bli spännande att tillsammans med nuvarande team få driva verksamhetens fortsatta utveckling, säger hon i ett pressmeddelande.

Johan Frick, regionchef på CA Fastigheter, som äger och driver Kalmarsalen:

– Vi upplever att Catrin med bakgrund i nuvarande roll med stort relations- och säljfokus, och med tidigare roll som affärschef, kommer medverka till och fortsätta utveckla Kalmarsalen på den inslagna positiva vägen.

Jonatan NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.