Kambuakund? Vi vill prata med dig

Har du investerat pengar i Kambua International AB? Hör gärna av dig till oss.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Kalmar • Publicerad 10 maj 2020

Kambuas vd Stefan Sandström är frihetsberövad och misstänkt för grov ekonomisk brottslighet. Nu vill Barometern-OT komma i kontakt med dig som drabbas. Är du kund i Kambua och har investerat pengar? Eller är det din sambo eller mamma som har gjort det? Är du skuldsatt, orolig eller mest arg. Vi vill höra din berättelse. Hör gärna av dig.

Mejla: lotta.nyberg@barometern.se

Eller ring: 0480-592 61

Mejla: rasmus.jeppsson@barometern.se

Eller ring: 0480-592 63

OM KÄLLSKYDD: Din rätt att vara anonym i kontakten med en journalist garanteras i tryckfrihetsförordningen. Det så kallade källskyddet innebär att en journalist som har tagit emot ett tips eller en uppgift inte får röja identiteten för den som vill vara anonym. Det är straffbart för en journalist som tagit emot en sådan anonym uppgift att avslöja källan.

Lotta WaghornSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.