GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

INSÄNDARE: ”Ny arena för IK eller ska Misterhult återfå Hultagården/Charlottagården?”

Insändare • Publicerad 24 oktober 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Nu står Oskarshamns kommun i en valsituation: Ska IK få en ny arena, eller ska Misterhult återfå Hultagården/Charlottagården? Båda alternativen innebär en kostnad. När det gäller äldreboendet i Misterhult kan vi drabbas av en skattehöjning. Det kostar att få stanna kvar i sin hembygd när åren hopar sig.

Vi vet inte vad beslutet blir och någon hjärtnupenhet kan nog inte påräknas från kommunens håll. Klubbchefen Martin Åkerberg är optimistisk och känner sig redo för en ny arena och någon skattehöjning talas inte om där.

Aino Samuelsson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.