Annons

Gratis kaffe för hårt jobbande snöröjare: ”Tänkte ge dem en fin gest”

När snöfallet inte verkar ha någon ände och snöröjarna går på knäna tänkte Johan Hellström, ägare av Pressbyrån vid järnvägsstationen att de behövde något värmande.
– Jag tänkte att jag skulle ge dem en fin gest och bjuda dom på kaffe, säger Johan Hellström.
Kalmar • Publicerad 2 mars 2018
Snöröjarna som sliter kunde se fram emot gratis kaffe.
Snöröjarna som sliter kunde se fram emot gratis kaffe.Foto: arkiv

Snön har gjort det besvärligt för många verksamheter och utan snöröjarnas hårda slit hade en del haft svårt att ha öppet.

– De har sett till att min verksamhet kan hålla sig öppen och att folk kan komma till bussar och tåg och gjort det väldigt bra och ska ha all heder, säger Johan Hellström, ägare av Pressbyrån vid järnvägsstationen.

Annons

För att hålla ångan och humöret uppe bland snöröjarna har Johan under dagen bjudit snöröjarna på något varmt att dricka.

– Jag har åkt in varje morgon och så har det varit skottat och plöjt så bra så jag tänkte att jag skulle ge dem en fin gest och bjuda dem på en kopp kaffe.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons