GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

DIGITAL ENKÄT: Vilka frågor avgör valet för dig 2022?

Lördagen den 11 september är det ett år kvar till valet 2022. Vilka frågor blir viktigast då? Vad tycker du? I vår enkät inför valet kan du berätta vilken fråga som avgör valet för just dig.
Kalmar län • Publicerad 8 september 2021 • Uppdaterad 10 september 2021
Sverige börjar ladda upp för valet 2022 – hur tänker du? Nu kan du svara i Barometern-OT:s valenkät.
Sverige börjar ladda upp för valet 2022 – hur tänker du? Nu kan du svara i Barometern-OT:s valenkät.

I slutet av augusti lanserade Barometern-OT en enkät inför valet 2022. Där frågar vi vilka som är läsarnas viktigaste valfrågor. En vecka in i september har invandring/integration flest röster. Men även skola och sjukvård engagerar.

”Äldreomsorg är oerhört viktig fråga, pandemin har gett insyn på många brister”, skriver en pensionär i Oskarshamns kommun.

En annan oskarshamnare oroar sig för ökade klyftor i samhället.

”Hur kan den lokala politiken minska den ökande ojämlikheten i samhället?” frågar han.

Vad tycker du? Vi vill gärna ha in fler svar om vilka som är valets viktigaste frågor. Enkäten hittar du via länken här nedan. Vi riktar oss till länsborna och svaren görs helt anonymt.

TILL ENKÄTEN:

Ur enkäten

5 viktigaste valfrågorna

Just nu ligger följande valfrågor i topp i Barometern-OT:s valenkät:

• Invandring/integration

• Sjukvård

• Skola och barnomsorg

• Lag och ordning

• Miljö

LÄS MER:

TIPSA OSS:

Vilka frågor tycker du att vi borde belysa bättre – tipsa vår redaktion här.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.