GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BILDSPEL: Magiska ögonblick från Östersjön – se alla vinnarbilder i vår fototävling

Närmare 400 inskickade bilder och mer än 600 taggningar på Instagram. Barometern-OT:s fototävling på temat Östersjön har blivit en succé som nu har rullat i sex månader.
Kalmar län • Publicerad 1 september 2021
De bilder som läsarna har fångat vid Östersjön längs länets kuster gör en sak tydligt: kärleken till havet är stor. Här är några glimtar från de nu mer än tusen bilder som har skickats in till oss eller taggats på Instagram. Här nedan hittar du de bilder vi har valt ut i strömmen av förevigade ögonblick längs våra kuster.
De bilder som läsarna har fångat vid Östersjön längs länets kuster gör en sak tydligt: kärleken till havet är stor. Här är några glimtar från de nu mer än tusen bilder som har skickats in till oss eller taggats på Instagram. Här nedan hittar du de bilder vi har valt ut i strömmen av förevigade ögonblick längs våra kuster.

I mars rullade vi igång vår stora satsning där våra reportrar Sofia Hedman och Frida Lindström ville ge dig som läsare en bättre och mer nyanserad bild av Östersjön än någonsin tidigare. Serien har mötts med stor uppskattning och både tips och bilder har strömmat in till redaktionen.

Några av alla fina bilder som har skickats in eller taggats med #östersjönpådjupet på Instagram har vi lyft fram lite extra och belönat med fina priser. Nu ger vi dig chansen att se alla i ett svep i ett vackert bildspel där detaljer och storslagna vyer möts, där djur och natur lyfts fram men där också människans kärlek till havet är tydlig.

BILDSPEL: Se de 18 vinnarbilderna:

Vill du också vara med och tävla?

Nya vinnare i fototävlingen presenteras varje månad. De bilder som redan skickats in har fortfarande chans att vinna. Fortsätt gärna skicka in fler bilder till oss på ostersjon@barometern.se eller tagga oss med #östersjönpådjupet på Instagram.

Möt vår senaste vinnare:

I artikelserien Östersjön på djupet har vi på Barometern-OT bestämt oss för att sätta fokus på livet under och över ytan på ett helt nytt sätt. Det ska handla om miljön och de svåra utmaningarna, men också om möjligheterna och människorna som brinner för frågor kopplade till kust och hav. Kort och gott, berätta med djup. Allt vi har gjort det senaste halvåret finns samlat på en egen specialsajt.

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.