Annons

Barometern-OT:s enkät om narkotika

Användningen av kokain ökar i Sverige. Men vad är orsakerna bakom? Handlar det om förändrade attityder, ökad tillgänglighet, eller något helt annat? Vi på tidningen Barometern-OT i Kalmar arbetar just nu med ett projekt där vi försöker ta reda på orsakerna bakom ökningen.
Kalmar • Publicerad 7 mars 2019

Här skulle vi gärna vilja ha din hjälp att besvara vår enkät. Att svara är förstås helt frivilligt, men vi vore mycket tacksamma om du vill ta dig tid.

Du svarar helt anonymt. Din rätt att vara anonym i kontakten med en journalist garanteras i grundlagen. Det så kallade källskyddet innebär att en journalist som har tagit emot ett tips eller en uppgift inte får röja identiteten för den som vill vara anonym. Det är straffbart för en journalist som tagit emot en sådan anonym uppgift att avslöja källan.

Annons

Rasmus JeppssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons