17-åring trakasserade personal på Pressbyrån

En 17-årig flicka från Kalmartrakten åtalas misstänkt för att bland annat ha trakasserat personalen på Stationsgatan i Kalmar.
Kalmar • Publicerad 22 juni 2010

Det var den 24 september ifjol som 17-åringen klev in genom dörren på Pressbyrån på Stationsgatan i Kalmar med händer knäppta som en pistol och riktad mot personalen samtidigt som hon skrek: "Lägg er ner på golvet". Tre dagar senare kom hon tillbaka till butiken. Den här gången ska flickan ha förstört tidningar genom att kasta vatten. När en polisman kom till platsen så spottade hon honom i ansiktet. Några veckor senare återvände 17-åringen till Pressbyrån vid ett tredje tillfälle och den här gången snattade hon glass och smågodis. Strax efter årsskiftet ska flickan också ha slagit en person inne i butiken. Dessutom misstänks 17-åringen för att ha hotat en polis via SMS vid ett antal tillfällen och för att ha knäat en annan polis i skrevet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.