Lindberg nära Ängelholm

KFF-backen Marcus Lindberg är på väg till superettanklubben Ängelholms FF. – Jag har träffat ÄFF och det kändes bra. Mer vill jag egentligen inte säga, inte förrän allt är påskrivet och klart, säger Lindberg till Helsingborgs Dagblad.
Nyheter • Publicerad 24 november 2010
Marcus Lindbergs nya klubbadress ser ut att bli Ängelholms FF. Foto: Paul Madej
Marcus Lindbergs nya klubbadress ser ut att bli Ängelholms FF. Foto: Paul MadejFoto: Paul Madej

Marcus Lindberg har under den gångna säsongen fått begränsat med speltid i allsvenskan. Nu har den 30-årige mittbacken tröttnat på situationen i Kalmar FF och bestämt sig för att flytta hem till Skåne igen – trots ett år kvar på kontraktet.

Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson säger att han pratat med Ängelholm, men att det är för tidigt att säga om affären går i lås.

– Marcus har ett avtal med oss nästa år också, men samtidigt vet vi hans situation och vår ambition är också att göra det bästa för Marcus i det här läget. Vi får se var förhandlingarna med Ängelholm slutar, säger Samuelsson.

Stavros Papadopoulos, som sitter i ÄFF:s fotbollsutskott, hoppas på en lösning med Kalmar FF-backen inom kort.

– Vi hade egentligen bestämt oss för att avvakta med värvningar men när den här chansen dök upp ville vi vara med i snacket. Vi håller på att sy ihop ett civilt paket för Marcus och om två–tre veckor ska allt förhoppningsvis vara på plats, säger Papadopoulos.

Jörgen Ström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.