Kalmar FF vill skriva långt kontrakt med Berisha

Kalmar FF:s succémålvakt Etrit Berisha skrev nytt kontrakt med KFF förra hösten. Redan nu vill Kalmar FF förhandla fram ett nytt.
Nyheter • Publicerad 20 oktober 2010
Etrit Berisha - ska stanna länge i Kalmar FF om klubben får som den vill.
Etrit Berisha - ska stanna länge i Kalmar FF om klubben får som den vill.Foto: Scanpix

Etrit Berisha stod i valet och kvalet att lämna Kalmar för ett år sedan då hans spetsgruppskontrakt löpte ut. Han valde att stanna och skrev på ett a-kontrakt över två år.

Efter Berishas succésäsong vill nu KFF satsa hårt på sitt målvaktsfynd. Ett nytt långtidskontrakt är under arbete.

– Vi har börjat prata och förhoppningsvis kommer vi överens. Det pågår en ständig dialog med de flesta spelare men Etrit är en kille som vi känner att vi verkligen vill satsa på efter hans utveckling i år, säger KFF:s klubbchef Svante Samuelsson.

KFF diskuterar med fler spelare vars kontrakt löper ut efter nästa säsong – men ligger inte lika långt framme där ännu.

Det har också påbörjats en dialog med de spelare vars kontrakt löper ut redan i höst – Tobias Carlsson, Joachim Lantz, Petter Wastå, Joakim Karlsson och Douglas Vieira. Jimmie Augustsson är ende spelare som fått besked att han inte får förlängt.

– Vi har haft en kontakt men det kommer nog inte att komma några besked förrän säsongen är över, säger Svante Samuelsson. Jörgen Ström

Jörgen Ström
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.