Emin Nouri ratade Kalmar FF:s bud

Förhandlingarna har brutit samman.
Emin Nouri ser ut att lämna Kalmar FF.
– Det finns inte en chans att jag skriver på förslaget jag har fått nu, säger Nouri.
Nyheter • Publicerad 26 oktober 2011
Foto: 
Stefan Larsson har redan lämnar Kalmar FF. Nu riskerar man att tappa ytterligare en ytterback, Emin Nouri och KFF står långt i från varandra i förhandlingarna om nytt kontrakt.
Stefan Larsson har redan lämnar Kalmar FF. Nu riskerar man att tappa ytterligare en ytterback, Emin Nouri och KFF står långt i från varandra i förhandlingarna om nytt kontrakt.Foto: Jesper Uddeholt

Det handlar om ett nytt tvåårskontrakt, så långt är Kalmar FF och Emin Nouri helt överens. Sedan är man inte överens om så mycket mer. I går träffade ytterbacken KFF:s klubbchef Svante Samuelsson utan att hitta en lösning.

– Jag kan inte skriva under ett kontrakt som jag inte är nöjd med, det funkar inte, säger Emin Nouri.

Det låter som ni är rätt långt ifrån varandra?

– Långt och långt, men vi är inte överens i alla fall. Och så mycket kan jag väl säga att det inte finns en chans att jag skriver på förslaget jag har fått nu.

Nouri, som kan spela på båda kanterna, kom till KFF från Öster sommaren 2008 och tog direkt en ordinarie startplats i laget som vänsterback. I år har han fått stå tillbaka för Mattias Johansson, som gjort succé till höger i backlinjen, men ändå hunnit med att spela 13 allsvenska matcher från start.

Nu är frågan om det blir några fler i den röda tröjan.

– Ska jag stanna i Sverige så är Kalmar alternativ ett för mig. Det sociala är viktigt och jag trivs väldigt bra här och har nära hem. Det bästa är väl om vi tar ett beslut ganska snart så både jag och Kalmar FF kan förbereda oss för framtiden, säger Emin Nouri.

Henrik Eriksson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.