Annons

Berisha väntar med comebacken

Han tränade – utan smärta. Men Etrit Berisha väntar med comebacken.
– Jag lär inte stå i morgon, säger KFF-målvakten.
Nyheter • Publicerad 6 mars 2012
Etrit Berisha kände ingen smärta i foten under tisdagens förmiddagspass men 22-åringen lär inte stå mot Khabarovsk i morgon.
Etrit Berisha kände ingen smärta i foten under tisdagens förmiddagspass men 22-åringen lär inte stå mot Khabarovsk i morgon.Foto: Johanna Eriksson

Etrit Berisha är på väg tillbaka efter sin fotskada. 22-åringen kände ingen smärta när Kalmar FF genomförde sitt första träningspass på Cypern i förmiddags men Berisha väntar med sin matchcomeback ett tag till.

I morgon möter KFF det ryska division 1-laget FC SKA-Energiya Khabarovsk.

Annons

– Jag har tränat två fotbollspass i Kalmar innan vi kom ner hit och i dag kändes det bra men jag lär inte stå i morgon, säger Berisha.

Hur känns det i foten?

– Det blir bara bättre och bättre. Jag var fokuserad på träningen men jag belastade heller inte foten mer än vad jag behövde. För min del handlar det om att öka belastningen mer och mer, säger Etrit Berisha.

Övrigt att notera från träningen: Nanne Bergstrand testade det senaste nytillskottet Nenad Djordjevic både som mittfältare och mittback under spelövningarna. Djordjevic spelade tillsammans med Henrik Rydström på mittfältet och i mittförsvaret hade den 32-årige serben Paulus Arajuuri bredvid sig.

David Winberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons