Berisha missar åttondelen

Svenska cupen kan vara enda chansen till spel i Europa även nästa år.
Men Etrit Berisha vaktar inte målet mot IFK Göteborg på söndagen.
– Nej, det går inte tyvärr. Jag har fortfarande ont, säger Berisha.
Nyheter • Publicerad 27 juni 2010
Foto: 
Etrit Berisha missar åttondelsfinalen mot IFK Göteborg.
Etrit Berisha missar åttondelsfinalen mot IFK Göteborg.Foto: Scanpix

Nanne Bergstrand hävdar ofta att svenska cupen är största chansen till spela i Europa. Men när Kalmar FF åker till Gamla Ullevi för möte med IFK Göteborg i åttondelsfinalen så gör man det utan sin förstemålvakt. Etrit Berisha är fortfarande inte helt återställd.

– Det gör fortfarande ont i magen och ner i benet när jag använder musklerna, när jag lägger ordentlig kraft i rörelserna. Det är inte ljumsken, men skadan sitter där ungefär, säger Etrit Berisha.

Kommer du att kunna stå i Europa league-kvalet på torsdag?

– Jag vet inte än, det känns som att det går åt rätt håll. Men det är fortfarande lite svullet och när jag pratade med Kjell (KFF:s sjukgymnast Kjell Svensson) så tyckte han att det var bättre att jag stod över.

Är du tillbaka i full träning?

– Nä, jag skulle vara det den här veckan egentligen, men nu hoppas jag att jag kan köra ordentligt under nästa i stället.

Henrik Eriksson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.