What happens in Vegas stays in Vegas

Nyheter • Publicerad 19 april 2011
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 

What happens in Vegas, stays in Vegas - Åh gud vad jag förstår varför det uttrycket har myntats!

Fredag klockan 22.30 rullade vi iväg i vår jättejeep till hyrbil. Jag, Christoffer, Philip, Simon, John och Emelie (Älsklings Nina fick förhinder och kunde inte följa med). Skam den som somnar, tänkte vi alla i sann kamratanda och halsade energidrinkar som om det inte fanns en kommande natt. Sex - sjuk timmar senare var vi framme.

Helgen i Las Vegas har spenderats på minimalt med sömn, skratt och minnen för livet. Jag vet inte vad jag ska börja. Las Vegas var så jävla häftigt!

Hotellet var i världsklass och stort. Ett tydligt tecken på det, må vara att vi knappt kunde lokalisera oss från hotellrummet till nattklubben, från poolen till jättecasinot, restaurangen till fiket. Jag kanske ska säga köpcenter? Det var mer som ett sådant.

Vi var tydligen i Las Vegas rätt helg sades det, och vi kalmariter hade väl egentligen inte väntat oss annat än en drink under parasollet och ett pokerspel i poolen.

Årspremiären på Rehabs Poolparty var stundat och stämningen i den näst intill kilometerlånga kön var medryckandes redan från hissentrén. Så vi travade in i våra skyhöga klackar (inte killarna) och slarvigt knutna saronger och lät alkoholnivån eskalera, då varenda drink som gick att förtäras innehöll omkring 40cl sprit (okej jag överdrev, men nästan). Jag har haft så kul, så kul, så kul!

För att undvika att dagens inlägg blir 5 nedåt skrollningar långt, så tror jag närmare bestämt att jag avslutar här. Ska se till om jag får fatt i fler bilder senare.

Natt nu.

Julia Ekstam
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.