GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vi har så mycket annat att vara stolta för i vår stad

Ansvariga för Oskarshamns välkomstskyltar på våra infarter måste sakna fantasi på vad som skall stå på dem.
Insändare • Publicerad 23 maj 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Under en längre tid har det nu stått ”fikasugen”. Budskapet är ju att Oskarshamn skulle vara unik som kaféstad vilket dock inte undertecknad vill hålla med om. Vi är varken bättre eller sämre än motsvarande kommuner. Kommer man dessutom till Oskarshamn efter klockan 17 så är i stort sätt samtliga kaféer stängda om man nu inte vill sätta sig på ett varuhuskafé, men där hittar man väl inte den rätta kafékänslan. För något år sedan gjorde de ansvariga för välkomstskyltarna reklam för ett specifikt kafé i staden. Eftersom det företag som har ansvaret för skyltningen åtnjuter stora ekonomiska ersättningar för sin verksamhet är detta förfarande helt olämpligt. Vi har så mycket annat att vara stolta för i vår stad, till exempel skulle vi kunna skylta med att IK Oskarshamn för fjärde säsongen är i SHL 22/23.

Jag har ett 25 tal tips till som jag skulle kunna nämna som är betydligt bättre än ”fikasugen”. Så ansvariga för detta, ta fram fantasilådan, för bättre kan ni väl.

Jan Johansson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.