GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Vi har fått se årets ljusglimt i Färjestadens hamn”

INSÄNDARE • Publicerad 21 december 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”I en frisk fläkt av hjältemod har man låtit utgjuta julefrid på hamnplan.”, skriver insändarskribenten.
”I en frisk fläkt av hjältemod har man låtit utgjuta julefrid på hamnplan.”, skriver insändarskribenten.Foto: Privat

Granen skrotades, vi sågar fortfarande dess minne. Istället reste sig inspirationen ur gran-niten, och en vilja att göra något fint för andra i denna av luftgevär busskurer beskjutna gudsförgätna plats som vi gärna kallar vårt hem.

I en frisk fläkt av hjältemod har man låtit utgjuta julefrid på hamnplan, och inte gett vika för vintermörkret. Att fiska upp saboterade granar ur havet och reparera nattligt kapade kablar är något som lyser lika starkt som den ljusaste led-lampa. Jättefint. Det är något speciellt när det bjuds på både pynt och resiliens.

Klas Ehnemark

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.