GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vem vill ta ansvar för skötseln?

Insändare • Publicerad 17 november 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Mellan Rikshems område och Kalmar kommuns område vid Två Systrars Väg finns ett litet skogsområde. Kommunen och Rikshem tvistar om vem som har ansvaret för området. Där står nu ett stort antal döda björkar som riskerar att falla över gång och cykelvägar. En av dessa björkar föll nyligen över gångvägen in på Rikshems område vid Två Systrars Väg 16. Jag är glad över att ingen var där just då. Det är många barn som leker i området. Vad kommer kommunen och Rikshem att säga till de föräldrar som mister ett barn medan de bägge avsäger sig ansvaret för områdets skötsel? Får vi se handling nu så att vi slipper framtida tragik.

Astrid Boman

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.