GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Varje vinter blir människor lika förvånade över att det kan snöa

Ett stort tack till personal på Högsby Bostads AB och Östra Smålands Kommunalteknikförbund för att de gav sig ut i helgen och skottade snö. Även till alla andra i länet som var ute i snösvängen.
Insändare • Publicerad 23 november 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten hyllar alla som röjer snö – och fårvånas över alla som blir tagna på sängen av snöfallet.
Insändarskribenten hyllar alla som röjer snö – och fårvånas över alla som blir tagna på sängen av snöfallet.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett stort fång tistlar till alla gnälliga människor som tror att de är de enda människorna på jorden och att just deras parkering/entré/garageuppfart är det viktigaste som finns när det kommer snö.

Utan att googla så tror jag att det varit vinter på jorden de senaste hundra åren men möjligtvis längre, lite oklart hur det var under Kritaperioden men vill minnas från skoltiden att det möjligtvis var ett varmare klimat då.

Hur som helst, det jag förundras över är hur människor varje vinter blir lika förvånade över att det kan snöa.

Dessutom förvånas jag än mer över att just den dagen det snöar som mest, då ska alla iväg på något.

Hyresgäst hos HBAB

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.