GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Varför kan kommunen hjälpa folk i stan men inte på landet?"

Kan inte Nybro kommun hjälpa till med skadedjur?
Insändare • Publicerad 3 oktober 2021 • Uppdaterad 3 oktober 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jag bor på landet i en ort i Nybro kommun och har problem med skadedjur som gör små hål i min gräsmatta och förstör min kompost helt och hållet. Jag tror det är en eller två grävlingar och jag får ingen hjälp av kommunen med problemet vilket gör att jag blir totalt vansinnig.

Jag har ringt kommunen och de bara skyller från sig och skickar runt mig. Jag bollas runt och hänvisas till olika personer trots att jag ber om hjälp. Men jag får ingen hjälp av någon.

Jag har gjort en massa grejer, satt pålar, lagt cement och hällt urin men jag blir inte av med skadedjuren och behöver hjälp.

Jag är en pensionär som betalar kommunalskatt och borde få hjälp av kommunen med att bli av med grävlingarna. Men dem verkar inte bry sig om oss på landet.

Om jag skulle bo i stan och haft samma problem så hade detta varit löst.

Varför kan kommunen hjälpa folk i stan och inte på landet?

Besviken kommuninvånare

”Jag får ingen hjälp av kommunen med problemet vilket gör att jag blir totalt vansinnig.”
Besviken kommuninvånare
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.