Annons
Insändare

Vad har hänt med Stora Coop?

Vad har hänt med Stora Coop i Kalmar? Tomma hyllor och ingen personal att fråga.
Insändare • Publicerad 11 augusti 2023
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten har funderingar kring servicen på Stora Coop i Kalmar – och får svar från ledningen.
Insändarskribenten har funderingar kring servicen på Stora Coop i Kalmar – och får svar från ledningen.Foto: Jessica Gow/TT

Jag har alltid handlat på Coop men nu har jag tröttnat när många av de vanliga dagligvarorna inte finns utan man får gå till Maxi och fylla på av det som inte fanns på Coop. Trodde till en början att det berodde på många sjuka i personalen så att man inte hunnit med men så är det tydligen inte eftersom ingen bättring har skett under de senaste månaderna. Nu har jag tröttnat på att gå till Maxi och komplettera, så från och med nu handlar jag allt på Maxi. Vill ni behålla era kunder som man ser blir färre och färre så måste hyllorna fyllas och servicen bli bättre.

Tidigare kund

SVAR DIREKT:

Annons

Hej, först vill vi tacka för att du handlat hos Coop Giraffen under alla år. Vi värdesätter verkligen att du berättar för oss om din upplevelse. Som kund ska du veta vad du möts av på Coop. Det arbetar vi för varje dag – med ett välbekant kundvarv, ett gott bemötande och service samt välfyllda hyllor av de varor som du som kund uppskattar i din vardag och till fest. Vi ber om ursäkt att vi inte levt upp till dina förväntningar, men hoppas att se dig snart igen så att vi kan visa upp hur vår butik ser och ska se ut. Välkommen åter, och tack igen för att du berättar för oss.

Ledningsgruppen Stora Coop

Annons
Annons
Annons
Annons