GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vad är det för människor som stjäl blommor från ett barns grav?

Insändare • Publicerad 27 juni 2021 • Uppdaterad 27 juni 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Buketten med blommor vid en grav på en kyrkogård i bilden har ingen koppling till den berörda begravningsplatsen i Oskarshamn.
Buketten med blommor vid en grav på en kyrkogård i bilden har ingen koppling till den berörda begravningsplatsen i Oskarshamn.
Foto: Fredrik Sandberg / TT

Nu har det gått för långt. Mina föräldrar kom till min dotters grav på Västra begravningsplatsen på kyrkogården i Oskarshamn på midsommardagen. Någon har tagit vasen med midsommarblommorna som föräldrarna satte i förrgår. Vad är det för människor som stjäl blommor från ett barns grav? Tala om brist på respekt. Mycket lägre än så går inte att sjunka. Finns inte ord för vad vi tänker om den som gjort detta.

Arg

Har en fråga till någon i Oskarshamn. Hur har du/ni mage att stjäla en vas med midsommarblommor från ett barns grav på västra kyrkogården? Hur kan du/ni sova på natten? Hur tror du/ni att vi anhöriga känner? Bara en idiot utan empati gör en sådan sak. Hoppas innerligt att du/ni ångrar er ordentligt.

Anhörig

Läs mer