GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Toppen Kalmar FF – buh Kalmar Kommun”

INSÄNDARE • Publicerad 9 maj 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: TT

I dag gläds vi åt den härliga vinsten över Hammarby. Mindre glad var man när man kom tillbaka till sin bil som man parkerat vid varje hemmamatch på samma ställe sedan starten i april 2011. En bra parkering där det inte finns några skyltar som säger att det är förbjudet, och man står inte i vägen för någon.

Parkeringsmaffian på Kalmar kommun var tvungen att arbeta en söndag och lappa massor med bilar som stod i ”terrängen” som det står på parkeringslappen som vi fick på rutan.

Det fick oss att tycka att den antitrivselgrupp som härjar i staden lyckats ännu en gång.

En välkomnande stad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.