Insändare

Thomas Carlzon gjorde länsstyrelsen till en bättre plats

Insändare Artikeln publicerades

Jag vill framföra ett stort tack till vår avgående landshövding Thomas Carlzon.

Thomas har med stort engagemang och nytänkande fört länsstyrelsen i Kalmar framåt. Jag önskar dig all lycka med ditt nya uppdrag!

Länsstyrelsen är en fantastisk arbetsplats där man får möjlighet att växa inom organisationen, tillsammans med otroligt kunniga och drivna människor.

Vi gör ett viktigt jobb, där Thomas lärt oss vikten av att arbeta tillsammans!

Jag talar inte bara för mig själv när jag framför mina varmaste rekommendationer för denna arbetsplatsen! Jag utvecklas och har roligt på mitt arbete varje dag, och jag hoppas fler drivna och duktiga vill söka sig till oss! Det är då vi utvecklar länet allra bäst och blir en riktigt attraktiv arbetsplats!

Magdalena

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.