GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vi är många som njuter av det bladvändande prasslet

Tack, Tomas Arvidsson, för lovsången till papperstidningen! Dess sköra existens behöver verkligen belysas.
Insändare • Publicerad 2 januari 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten hyllar papperstidningen – och krönikören Tomas Arvidsson.
Insändarskribenten hyllar papperstidningen – och krönikören Tomas Arvidsson.

Vi är många som njuter av det bladvändande prasslet vid köksbordet. Sidorna är stora och överskådliga och man kan bläddra fram och tillbaka i tidningen. Denna personliga och kroppsliga kontakt med yttervärlden är ett måste. Och att läsa lite om andra orters förehavanden hjälper till att förstå den egna ortens planer och händelser.

”Framför allt sjunger vi för tidningsbuden, hjältarna som är ute på vägarna, när vi andra sover!”
Signaturen Margaretha HM

Tomas utmärkta artikel på baksidan i torsdagstidningen känns som en framsida för oss pappersprasslande läsare. Att få gå till brevlådan på morgonen, i ur och skur, i blåst och kyla, men också i sol och värme är en av höjdpunkterna. Lovsång till de redaktörer som fortfarande har pappersutgåvor och framför allt sjunger vi för tidningsbuden, hjältarna som är ute på vägarna, när vi andra sover!

Margaretha HM

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.