Annons
Insändare

Slopa tidsbegränsningarna på parkeringarna

Här är ett förslag till politikerna i Oskarshamn.
Insändare • Publicerad 8 mars 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Mitt förslag är att kommunen tillfälligt tar bort 4-timmar, 2-timmar och 24-timmar på alla parkeringar så att de som inte har råd i dag inte får böter”, skriver insändarskribenten.
”Mitt förslag är att kommunen tillfälligt tar bort 4-timmar, 2-timmar och 24-timmar på alla parkeringar så att de som inte har råd i dag inte får böter”, skriver insändarskribenten.Foto: Henrik Holmberg / TT

På grund av kriget höjs bensinpriset från dag till dag. Så klart ska vi hjälpa Ukraina på alla sätt men de höga bensinpriserna påverkar oss medborgare. Många måste välja bort bilen men var ska vi göra av den? Jag känner ingen som bor i hus där jag kanske kunde ställa den tillfälligt tills bensinen blir billigare. Mitt förslag är att kommunen tillfälligt tar bort 4-timmar, 2-timmar och 24-timmar på alla parkeringar så att de som inte har råd i dag inte får böter. Det ska parkeras så klart men efter markerade p-platser. Detta skulle underlätta för de som inte har råd. Oskarshamn skulle vara den första kommun att införa detta och alla andra skulle ta efter. Vi hjälper med stort hjärta till kriget men vi är drabbade också och behöver hjälp.

Robert Morka

Annons
Annons
Annons
Annons