GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Olovliga parkeringar kan hindra blåljuspersonal

Insändare • Publicerad 30 december 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

På Stensbergsvägen 19 har vi återkommande problem med olagliga parkeringar på vårt däck som är ovanför garagen. Här står bilar titt som tätt, speciellt under helgerna. Om man kikar in i bilarna finns inga särskilda parkeringsrättigheter. Vi som bor här sköter våra rättigheter/skyldigheter både på utomhusparkering och garage (som kostar 450 kronor/månad).

Är det meningen att vi ska betala för parkeringsövervakning som egentligen inte existerar? När det gäller hyreshöjningar då är Kalmarhem snabba. Och bolaget som övervakar parkeringar, sover de på helgerna? Olovliga parkeringar kan hindra brandkår/polis/ambulans att komma fram. Jag vill för alla boende och deras säkerhet att detta publiceras.

Tommy Petersson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.