GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nybro – Sveriges fimpigaste stad?

Jag vandrar ofta genom Nybro innerstad. Blir förvånad över hur otroligt mycket fimpar som slängs på gatorna.
Insändare • Publicerad 3 januari 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Det är för mycket fimpar som slängs i Nybro, anser insändarskribenten.
Det är för mycket fimpar som slängs i Nybro, anser insändarskribenten.Foto: Terje Pedersen

Och då framförallt utanför de kvällsöppna livsmedelsbutikerna som finns inne i staden. Ibland är det som rena askkopparna längs med gatorna.

Är Nybro en av de fimigaste/äckligaste städerna här i landet?

”Hoppas nu att den nya lagen om nedskräpning kan göra lite nytta här.”
Signaturen Johansson

Vem ska städa upp efter dessa ”vuxna” människor? Saknar de fullständigt eget förstånd? Mina skattepengar ska inte behöva gå till städpatruller utan det finns så mycket viktigare saker våra skattepengarna behöver räcka till.

Hoppas nu att den nya lagen om nedskräpning kan göra lite nytta här. Annars kan jag tycka att de butiker som har problem med kunder som står och röker, själva plockar rent utanför sina butiker. Eller behövs det affischer/skyltar med information?

Johansson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.