GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nej till äldreboendet i Misterhult

Insändare • Publicerad 10 november 2021 • Uppdaterad 10 november 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Roger Carlsson

Bortsett från onödiga utgifter för folkomröstning så blev ju resultatet helt i linje med vad politikerna beslutat. Det vill säga ett rungande nej till Hultgården, Misterhult.

Runt 18 000 av kommunens invånare valde nej eller att inte stödja ja-linjen. Avstod. Brydde sig inte om nedläggningen eller röstade nej.

Hade det varit angeläget skulle flera än byborna i Misterhult visat sitt intresse.

Försök hitta en hyresgäst som vill och kan utveckla sig i norra länsdelen (utan affär och nära nog utan kommunikationer). Grattis om ni lyckas – och vi slipper betala mera i skatt.

Realist

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.