GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

När blev Kretslopp sydost gud?

Insändare • Publicerad torsdag 06:00
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Rasmus Jeppsson

Om jag följer deras uppmaningar och återvinner allt och har en egen liten kompost till mitt lilla matavfall så behöver jag ingen tunna. Jo, det måste jag ha enligt dem, oavsett om den är tom. Om min tunna inte står på anvisad plats så tömmer inte sopbilen den, men när sopbilen har tömt ställer de tunnan lite var som helst, till exempel ute i vägen så postbilen med mera inte kommer fram. Varför ska allt vara enligt deras regler? Jag börjar undra om inte allt är sant som står i tidningen om Kretslopp sydost.

DB

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.