unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Motsägelsefullt att padel tillåts utan större restriktioner

Padelhall efter padelhall byggs och spänner upp sina nät och hälsar alla välkomna att spela hos dem. Samtidigt håller samtliga badhus i länet stängt tills vidare på grund av den rådande pandemin, med resonemanget att det är smittsäkrare.
Insändarskribenten är fundersam till att padel tillåts medan alla alternativ för simning är stängda på obestämd tid.
Insändarskribenten är fundersam till att padel tillåts medan alla alternativ för simning är stängda på obestämd tid.
Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Motionssimmare har ingen annanstans som de kan utöva sin simning förutom badhusen under vinterhalvåret, och det har varit tomt i de klorerade poolerna i flera månader vid det här laget. Vad är det enligt Folkhälsomyndigheten som utgör ett så stort hot med badhusen, medan padel är helt okej fortfarande? Vi saknar våra simhallar och vi har inga andra alternativ att utöva det intresset. Det är motsägelsefullt att sporter som padel tillåts utan större restriktioner, medan alla alternativ för simning är stängda på obestämd tid.

Upprörd motionssimmare

Läs mer