GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Min förvåning blev stor när det visade sig vara en puckelpist som vi hade bekostat”

Insändare • Publicerad 31 augusti 2021
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Jag kan tänka mig att avstå från värdestegringen”, skriver insändarskribenten.
”Jag kan tänka mig att avstå från värdestegringen”, skriver insändarskribenten.
Foto: Mats Holmertz

Noterar att Norra Långgatan ännu en gång skall läggas om. Förra gången var de som ägde fastigheter längs gatan med och betalade. Ulf och jag som ägde Åldermannen 1, mer känt som Kullzénska huset, bidrog med 40000 kr. Min förvåning blev stor när det efter några år visade sig att det var en puckelpist som vi hade bekostat.

Jag som är gammal väg- och vatteningenjör undrar hur man gjort grundarbetet? Vem på kommunen bestämde att det skulle planteras träd? Visste man inte att träd har rötter som växer under mark?

Vore kommunen juste, betalade man tillbaka våra pengar. Jag kan tänka mig att avstå från värdestegringen.

Stig Enström

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.